Diensten

Bij iedere dienst en product een gedegen advies

Bent u op zoek naar een: mengtafel, lasershow, multi bekabeling, podium, beamer, zendermicofroon, headset, discoshow, verlichte dansvloer, LCD-scherm, LED vloer, HQI buitenverlichting, mengtafel of andere apparatuur? Bij T&T vindt u bijna alle diensten en producten voor licht en geluid.

Wij bieden een totaal concept van licht, geluid, techniek en onze expertise. Ons onderscheidend karakter is onze passie voor het vak en de focus op de wensen van de klant. U kunt bij ons precies aangeven wat u wilt en wat u nodig hebt. Wij maken daar een totaal concept van met allerlei mogelijkheden. Aan u de keus….

Wat we allemaal doen in het heel algemeen:

  • Techniek (licht, geluid, beeld, visuals, lasers en meer)

Voor het uitlichten of aankleden van uw evenement met professionele verlichting in een theater, bedrijfshal, feesttent, tuin of wat u dan ook wilt verlichten, wij hebben er altijd een passende oplossing voor. Geluid is een bijzonder vak apart wat professioneel vakwerk betreft. Het maakt de sfeer en creëert de juiste beleving. Dit betekent onder andere rekening houden met het aantal bezoekers, de akoestiek van de ruimte, de bron van het geluid en de gewenste sfeer. Licht is ook een sfeerbepalende factor. Zonder lasershow geen dancefeest, zonder spotlights geen theathershow en zonder dimlicht geen spanning. Door met kleur, bewegingen en lichtsterkten te spelen, kan T&T voor elk evenement een gewenste emotie oproepen bij de bezoeker. Geluids- en lichttechnici van T&T Licht en Geluid helpen u in de voorbereiding en/of tijdens een evenement met de installatie en bediening van de kwaliteitsapparatuur.

  • Verhuur van professionele merken en de bijbehorende service.

In de wereld van licht en geluid, op professioneel niveau, komt verhuur het meeste voor. Het aanbod in verhuur is enorm en het verschil in omvang van de installaties en de gebruikte materialen is erg groot. Wij verhuren eigenlijk alles! Dankzij ons grote assortiment leveren wij onze materialen aan complete grote theatershows maar ook aan de intiemere tuinfeesten. Het kan dus gaan om een complete lasershow maar ook om een ‘simpele’ theaterlamp. Of een simpele versterker tot een complete DJ booth. Waar nodig leveren wij er ook een technici bij. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies, moderne geluidssystemen en vakmanschap. Of het nu gaat om twintig of duizenden mensen, T&T maakt van ieder event een succes.

  • Verkoop van verschillende merken waar we dealer van zijn zoals ADJ group en Highlite.

Wanneer een licht- en/of geluidsinstallatie vrijwel dagelijks gebruikt wordt, is aanschaf een overweging. T&T geeft hierover advies en levert in overleg complete installaties voor uw vereniging, bedrijf of horecagelegenheid. Voor enkel onderdelen ter vervanging, aanpassing of uitbreiding voorzien wij u ook graag van advies en de passende apparatuur.

  • Producties (totaalconcepten op maat gemaakt naar de wensen van de klant)

T&T zal u nooit in het donker laten staan, zelfs niet bij complete producties van grote evenementen. Wij leveren maatwerk voor iedere klanten aangepast aan de persoonlijke wensen en het beschikbare budget. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag het doel, de doelgroep en de gewenste sfeer voor uw event. T&T gaat hierna aan de slag om de ultieme beleving vorm te geven.

  • Advies / licht ontwerp / geluidsontwerp

Met onze kennis van kwalitatief hoogstaande apparatuur, kennis van de laatste trends en de nodige ervaring in het vak kunnen wij u complete adviezen en ontwerpen presenteren over alles wat met licht en geluid te maken heeft. U kunt bij ons terecht met elk probleem, budget en wens. In overleg zullen we een complete oplossing voor u vinden.

  • Drive in shows (totale disco inclusief DJ en apparatuur)

Een drive-in show is een volledig op maat gemaakt ‘party-pakket’ van apparatuur met DJ, DJ-meubel, licht/laser(show), geluidssets en eventueel meer opties. Neem hiervoor contact met ons op.

Service

Alles wat wij leveren of verkopen gebeurt met de nodige service. Naast het leveren van de apparatuur komen we de complete installaties ook verzorgen. De eventuele versterkers en/of mengpanelen worden netjes naar uw wens weggewerkt en boxen worden op de juiste plaats gemonteerd. Waar nodig kan T&T ook in transport voorzien.

Ervaring

De nodige ervaring hebben wij onder andere opgedaan bij:

Apres Ski Party
Audioz Bergharen
BOA –JC voetbal vereniging
Cv de Plekkers Alphen
Cv de Streupers Horssen
CV de Wurmensoppers
D’n Bogert Druten
De Heiderroosjes
De Nationale Postcode loterij
De Picador Bergharen
De Prinsenbankhoeve
Derksen Licht en Geluid
DKB Licht en Geluid Elshout
Dorpshuis de Horst Horssen
Dorpshuis de Hucht Alphen
DSP Dutch Sound Projects Wijchen
Famous Music events
Flash Line
Frazzie Events Alphen
Frequest
Hippe Gasten
Holland Horssen House
Jan Rietman
Kulturhus d’n Dulper
Kulturhus de Zandloper
KVD Berhgaren, Hernen
NAO Nijmeegs Amusements Orkest
NG Events Offerden
ROC College’s
Rowwen Heze
Splash Horssen
Stevie Ann
Story Sound
Theater ’t mozaiek te Wijchen
UHC voetbal vereniging
Voetbal Marathon
Wallstreet
Wijchen Allround
Winkeliersvereniging Groesbeek
….. en nog veel meer