Bands

Coverband NOAH

NOAH; Meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde!

De grote, onderlinge, muzikale diversiteiten zijn kenmerkend voor NOAH. Geen enkel genre is taboe en met het grootste gemak worden Schlagers, Metal en Urban in een sneltreinvaart met elkaar afgewisseld. De muzikanten kennen elkaar door en door en vullen elkaar feilloos aan. Iedereen zingt en samen staan ze garant voor een enorm arsenaal aan repertoire en meer dan een eeuw aan muzikale kennis en kunde.

En de talententrein dendert door! Ook vandaag de dag timmeren de leden van NOAH onverminderd door aan hun eigen muzikale weg. Zo is frontman Stef wekelijks in de befaamde Wisseloord studio’s te vinden, was bassist Thur onlangs nog met Waylon te bewonderen op TV en in een uitverkocht Ahoy, terwijl toetsenist Nick tegenwoordig luistert hoe zijn eigen klassieke composities door professionele musici wordt uitgevoerd.

Ruim 100 meezingers, mee-springers en knalplaten in slechts 1 show die barst van de energie. In hoog tempo wisselen die gasten van Marcus & Taylor een goede oude ramplaat af met iets diks van nu.

Met een hoop gitaargeweld, dikke beats en vette sounds loopt de hele show vloeiend in elkaar over en is er nauwelijks tijd om op adem te komen. Werkelijk geen muziekstijl wordt er overgeslagen! Met de ervaring van ruim 10 jaar op podia in feesttenten, evenementen en clubs slaagt M&T erin om vanaf minuut één het publiek in beweging te krijgen en tot een absoluut toppunt te komen die een onvergetelijke feestervaring met zich meebrengt.

De show is standaard compleet aangekleed met dikke lichtshow en specialeffects. Wees gewaarschuwd: Met de show van Marcus & Taylor haal je grof geschut in huis! Het perfecte ingrediënt voor een party die ietsjes uit de hand mag lopen…

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. We zeggen expres ‘show’, want ze geven geen optreden maar een show. Vanaf moment 1 trekken ze de aandacht van het publiek en die laten ze niet meer los.   Natascha en Colin nemen de hoofdrol op zich, maar hebben met Cris, Marcel, Roel en Willem vier absolute top muzikanten om zich heen. Fris, energiek, up-to-date én bovenal gericht op het publiek, zijn keywords voor MmoozZ. Gemiddeld passeren er in 180 minuten meer dan 130 hits de revue en dat betekent dat de avond, GEGARANDEERD, voor ieder wat wils heeft. ‘Deze gasten hebben een platenkoffer waar je ‘U’ tegen zegt. Hierdoor kunnen ze zelfs ter plekke nog verzoeknummers spelen’. Dus kom maar op, als je durft..