Over ons

Thijs en Tijs van t en t licht en geluid


Tijdens evenement blijven Thijs & Tijs uit de schijnwerpers om te zorgen dat backstage alles op rolletjes loopt. Maar voor deze ene keer zetten ze de spotlights op zichzelf.

T&T Licht en Geluid is in 2009 opgericht door de jongprofessionals Thijs en Tijs. Het begon als een drive-in show maar tegenwoordig is het een dynamisch bedrijf dat de toon zet op grote evenementen met de beste en modernste licht- en geluidsinstallaties! De diensten en producten van T&T zijn zeer uiteenlopend; van tuinfeesten tot bandsets en van bruiloften tot complete theatershows.

T&T geeft u graag een eerlijk en persoonlijk advies over aankoop of verhuur van licht- en/of geluidsinstallaties voor bijvoorbeeld uw bedrijf of evenement. Door het enthousiasme en de kennis van dit ambitieuze duo zal er altijd een vakkundig en betrokken antwoord op uw vraag komen. 

Samen met u gaan we graag een nieuwe uitdaging aan en maken we er samen een ultieme beleving van. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om ideeën uit te wisselen of een offerte aan te vragen.

De variatie in het vak vinden ze het mooist. Dit gaat van het aansluiten van een geluidsset tot het neerzetten van een complete theatershow, van het uit versterken van een complete (big)band tot het masteren van een dance-feest en van het regelen van een presentatie tot het inregelen van een compleet geluidssysteem. Of het uitlichten van een muur tot een gebouw en het uitlichten van een band tot een complete lasershow.

Wat we precies doen ligt eigenlijk aan u, we doen gewoon wat de klant wil. Als T&T een keer bij u aan het werk is zult u Thijs hoofdzakelijk bezig zien met het geluid en Tijs met de lichttechniek. Thijs is ook de persoon die het contact met klanten regelt en de boekhouding verzorgt.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina!

info@t-tlichtengeluid.nl | 06 – 51 75 94 78 | www.t-tlichtengeluid.nl